? ??????????????Love Is Strange? ????? ?? ???Rating: 4.4 (26 Ratings)??43 Grabs Today. 24523 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Dream Forever? ????? ?? ???Rating: 4.8 (4 Ratings)??42 Grabs Today. 7072 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????The Best BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, September 20, 2009

JAD のドラマ大会…special week

lama dah x update blog ni
bukan ape,..
cuma malas nak menaip
xde citer pon nak tulis
aritu before aku nak balik raya, hari rabu,
bertarikh 16 september 2009,
ada pertandingan drama bahasa jepun
tapi tu untuk budak2 kelas kaiwa je (kelas perbualan)
aku pon dengan rajinnya pegi tengok drama tu
dan aku record sume 3 group tu nye drama.
goran kudasai!

video
ni group first yang present
barisan pelakon : nazifah, wan liyana, azam, imran & rashdan
ceritanya pasal seorang perempuan yang telah mati. tapi dia buat permintaan kat malaikat supaya dia diberi peluang utk memberitahu kpd mak , boyfren, ngan kawan dia yang dia syg kat diorang sume. macam tulah lebih kurang citenye.
OK, next group, (video ke2)
barisan pelakon: omar, arif fahmi, farhan & faizah
cite diorang pulak pasal sorang nenek ni (omar ngan faizah) yang ...
susah la nak cite. kene tengok dulu baru bley paham.
group ke 3 pulak, (video ke 3)
barisan pelakon: wan azureen, ahmad muzaffar, shima, ikhwan & amir
citer nye pasal suasana dalam kelas
student tu sume "kurang baik" ngan cikgu tu. tapi lepas kene lecture ngan sorang cikgu garang ni (shima), sume berubah jadi baik.
ok, takat tu je la kali ni.
post kali ni khas utk bebudak JAD yang x sempat tgk drama ari tu.
(Sorry la, sound x bape clear)
video video

0 comments: